Direktlänk till inlägg 11 juli 2017

Semester + Basebo = Livet är fantastiskt!! 7 juli ---

Av fam Ericson - 11 juli 2017 22:15

  Hej!

Nu börjar vår ledighet med förhoppningsvis, ett antal dagar/veckor, med livet i Basebo. En miljö som är unik och är oslagbar.

Vi kom på fredagen 7 juli, efter att ha slutat våra jobb och sagt hej till Malin & Vendela. Vi har med hos Millan Doll, enm go och fin vovve.

 Nu väntar fina dagar, 8 juli så fixade vi till förrådsväggen, blev bra och ordna till vid den nya entren.

9 juli, trevligt besök av Håkan och Eva, Håkan hade med sig en "ny" spis, som innebar ett visst pyssel, ta bort den gamla och ordna med bänkskivor, installera den nya etc men bra blir det.

                 

10 juli besök av  Astrid med gott stöd av Eva och Håkan. Det blev en trevlig sill-lunch med mamma och hon tycks fortfarande uppskatta denna härliga pärla - Basebo. Eller som någon trodde det hetta Bamsebo!


Millan Doll tog en promenad med Eva runt Sönnerhult, medans Håkan och Anders installerde den nya spisen - tack Håkan för en bra spis och god hjälp. Håkan hade dessutom med sig bilder från förr, se ovan, samt många andra goa bilder - topp!


   


11 juli, besök till Hultsfred, såväl Kjesarkullen som Stegen fick besök av oss, därefter målning och alltid mycket att fixa med här i stugan, men alltid lika trevligt - kvällen avslutades med Sönnerhultsrundan, Allsång och bad samt Morden i Midsomer.


12 juli, då kom besök av Annas bror med familj, trevligt men senare under kvällen kom även Millans ägare, Anna och Jonas Doll. Kvällen avslutades med en trevlig middag.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av fam Ericson - Söndag 14 jan 18:54

                           

Av fam Ericson - 3 oktober 2023 02:05

                 

Av fam Ericson - 17 september 2023 20:13

                        

Av fam Ericson - 21 augusti 2023 10:32

                                       

Av fam Ericson - 16 augusti 2023 19:04

                 

Ovido - Quiz & Flashcards