Alla inlägg den 28 maj 2017

Av fam Ericson - 28 maj 2017 15:24

Basebo och alla andra små sommarstugor, har "pryts" med sopp-kärl, så det ser ut som att vi alla har en egen återvinningscentral, där varje familj kan slänga skräp för en hel stad.... Respektive familj har "fått" två stora kärl, med vardera ett antal fack, där vi nu ska lära oss att sortera rätt. Jag kanske låter en aning spydig, men som före detta miljöaktivist, så tycke jag att det har kanske gått lite väl långt, nästa steg är väl blöjor på älgar och naturligtvis även harens plutt måste hanteras på ett säket sätt.


   

Av fam Ericson - 28 maj 2017 15:19

Vi åkte till Basebo, Malin och Vendela hemma och jobbar, medan vi får lata oss med att lägga i bryggan med god hjälp av Håkan. Farstukvisten kunde färdigställas, med de sista vindskivorna. Torsdagen gästades vi av Bosse och Helen, i övrigt en lugn helg, där vi förberedd stugan inför sommaren.Naturligtvis en hel del bad, vilket behövdes, efter svettigt och skitigt jobb.

Basebo har fått sin egen Medevi-ring, dvs kast med ring och lina som förhoppningsvis ska hamna i en krok, om man har tur eller skicklighet.

         




Ovido - Quiz & Flashcards